Cursussen en workshops

» Schilderen voor volwassenen

In mijn eigen gezellige atelier wordt les gegeven aan groepen van maximaal 8 personen. Alle cursisten begeleid ik naar het maken van een eigen schilderij! Tussendoor geef ik leuke opdrachten zodat technieken aangeleerd kunnen worden. Het materiaal voor schilderen in aquarel of acrylverf zal zelf gekozen kunnen worden en dient ook zelf meegebracht te worden. Alles gebeurt in een ongedwongen sfeer en zal ik er alles aan doen om een echt eigen stijl bij iedere cursist te ontwikkelen. Ik geef les op dinsdagochtend, dinsdagavond, woensdagochtend en woensdagavond.

» Creatieve workshops zoals schilderen of papieren rozen maken

Groepen mensen, bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes of buurtvereniging, kunnen zich aanmelden voor een workshop. In overleg en al naar gelang de wensen kan het onderwerp worden bepaald. Heb je zin om met een groepje vriendinnen, zussen of collega’s een workshop schilderen of rozen maken te volgen, dan kan dat bij mij in het atelier. Ik geef de workshops in mijn eigen atelier vanaf 4 tot 20 personen. Voor nog grotere groepen neem dan even contact op om de exacte locatie te bespreken. Neem van te voren even contact met mij op om de datum en eventuele bijzonderheden af te spreken. Bij de workshop krijg je een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers erbij. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een lunch, kaasplankje, eenpansgerecht of maaltijdsoep te gebruiken. Uitleg creatieve workshop papieren rozen maken: Papieren rozen worden gemaakt van geverfd papier. Ze worden verwerkt in een bloemstukje van levend groen, bijvoorbeeld op een glazen taartschaal op voet. Je hoeft niets mee te nemen, alle materialen zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. De workshop schilderen of papieren rozen maken is inclusief koffie/thee en iets lekkers €30,- per persoon.

» Kinderfeestje

De mogelijkheid bestaat om een kinderfeestje te houden in mijn atelier (zaterdagmiddag). Ik kan dan samen met de kinderen een leuke creatieve middag houden, al naar gelang de wensen van de ouders en kinderen. Verder kun je bij mij met allerlei creatieve vragen terecht, schilder ik in opdracht, ontwerp ik geboortekaartjes en ansichtkaarten. Prijs voor een kinderfeestje is €10,- per persoon, met een minimum van 6 kinderen en maximaal 10.

» Inschrijven

Indien je interesse hebt in een cursus, creatieve workshop of kinderfeestje, neem dan contact op via mail info@atelierdeengel.nl
Facebook